the new dude

View previous topic View next topic Go down

the new dude

Post by Victoria Ramirez on Sun Mar 12, 2017 8:46 pm

A sass a day
KEEPS THE BASICS AWAY
TAG: Fredje
Het nieuws over een uitwisselingsstudent had zich als een lopend vuurtje door de school verspreid, en vandaag was het dan eindelijk zover. Voor iemand die die nog niet eens op school aangekomen was was hij al aardig 'populair', maar dat ging vast wel weer over wanneer ze hem dan ook daadwerkelijk zouden zien. Vic had er niet echt een verwachting bij. Zolang hij haar maar niet in de weg liep interesseerde het haar niet zoveel wie of wat hij was.
Achterover leunend zat ze op een van de stoelen ergens vooraan in de klas, iets wat echter niet vrijwillig was. Een tijdje geleden was ze naar de voorkant van de klas verhuisd, al was ze het daar niet mee eens. Nou ja, nu zat ze wel op de front row voor het gene waar de hele school het al een tijdje over had. De nieuwe student kon nu ieder moment binnen komen wandelen, en nu dat eenmaal zo dichtbij was begon ze zelf toch ook wel nieuwsgierig te worden naar wie er straks door die deur zou komen.

_________________

 I'm storming this wildfire

avatar
Aantal berichten : 8

http://coolesquad.actieforum.com/
New member
View user profile

Back to top Go down

Re: the new dude

Post by Frederick Windsor on Sun Mar 12, 2017 11:12 pm


Amerika was zo fucking weird. Hij wist niet eens waar te beginnen. Ten eerste al gewoon dat de auto’s hier aan de rechterkant reden in plaats van links. Waren ze allemaal retarded? Gelukkig moest hij niet zelf rijden, want dat was sowieso fout afgelopen. De chauffeur die de limousine bestuurde, was een Amerikaan, dus die wist zich wel te redden in dit verkeer. Dan kon hij ook nog even pitten op de achterbank. Niet dat dat echt lukte, hij had wel degelijk zenuwen voor wat zou komen. Het was niet alleen zijn eerste school, maar het was dan ook nog een keer in het buitenland. Een beslissing van zijn vader. In zijn eigen land naar school gaan, zou nauwelijks lukken zonder extra beveiliging.

Eenmaal op school aangekomen, werd hij aan een heleboel mensen voorgesteld. Bijna niemand behalve het schoolhoofd wist wie hij was, dus werd hij gewoon als een normale uitwisselingsstudent behandeld. Even wennen wel. Veel tijd om er over na te denken, had hij niet. Hij werd meteen meegenomen door een oudere man, die trouwens overdreven hard naar pepermunt rook. Die duwde hem uiteindelijk een klaslokaal binnen, waar onverbiddelijk elk hoofd zijn richting uit draaide. Ongemakkelijk werd hij niet tho. Hij was starende blikken gewend. Met zijn rugzak losjes over één schouder, liep hij glimlachend een beetje verder, richting de docent die al aanwezig was. "Hoi, ik ben Fred", Greens hij naar de man, die hem aan keek alsof hij hem zonet beledigd had. Wat? Was hij niet vriendelijk genoeg misschien?
avatar
Aantal berichten : 6

New member
View user profile

Back to top Go down

Re: the new dude

Post by Victoria Ramirez on Tue Mar 14, 2017 7:11 pm


Het duurde niet lang meer voor de nieuwe jongen binnenstapte, en ondanks dat ze vanaf haar plek vooraan in de klas de rest van de gezichten niet kon zien, kon ze zich prima voorstellen hoe die er op dat moment uitzagen. Deze zogeheten uitwisselingsstudent was zeker niet lelijk. De roodharige studente was een beetje afgeleid door de plotselinge verschijning, maar kwam al snel weer terug in de realiteit bij het horen van zijn 'begroeting' tegen de docent. Kort sloeg ze haar hand voor haar mond om de grijns op haar gezicht te verbergen. Dat was nou niet bepaald die ideale eerste indruk. De andere studenten konden er waarschijnlijk wel om lachen, maar of de docent dat ook kon was nog maar de vraag. Op zijn gezicht was dan ook de ontevredenheid te lezen, maar hij leek er verder niet te veel woorden aan vuil te willen maken. "Nou, gezien 'Fred' zichzelf al voorgesteld heeft kunnen we meteen beginnen." Klonk de stem van de docent waarna hij naar de lege tafel naast haar wees. "Je kunt daar plaatsnemen. Mevrouw Ramirez zal je na deze les rondleiden." Vic was de concentratie een minuut geleden al weer verloren, maar bij het horen van haar naam draaide ze haar hoofd razendsnel richting de docent. Iemand rondleiden was nou niet precies hoe ze haar vijdag middag had willen inplannen, maar de strenge blik van de docent maakte duidelijk dat tegenspraak toch geen zin had. Rollend met haar ogen liet ze haar hoofd rusten op de hand die ondersteund werd door haar elleboog op de tafel. "Welcome to the front row." Begroette ze de nieuwe jongen na deze plaats had genomen aan de aangewezen tafel. "Het is altijd een feestje hier." Vervolgde ze op sarcastische toon, een snelle blik werpend op haar oude squad achterin de klas.

a sass a day keeps the basics away

_________________

 I'm storming this wildfire

avatar
Aantal berichten : 8

http://coolesquad.actieforum.com/
New member
View user profile

Back to top Go down

Re: the new dude

Post by Frederick Windsor on Tue Mar 14, 2017 9:17 pm


Zijn uitermate enthousiaste begroeting leek niet echt in de smaak te vallen. Bijna wilde hij het argument ‘weet jij wel wie ik ben’ gebruiken, maar dat was het hele punt net. Hij moest undercover blijven. Eens zien hoe lang hij dat ging volhouden tho. De docent was zo vriendelijk om te antwoorden. "Nou, gezien 'Fred' zichzelf al voorgesteld heeft kunnen we meteen beginnen." Zei de man. Die liet er ook geen gras over groeien zeg. "Je kunt daar plaatsnemen. Mevrouw Ramirez zal je na deze les rondleiden." Fred volgde het gebaar van de man, waarbij zijn blik viel op een roodharige chick die nogal.. Hard met haar ogen rolde. Hij trok er zich echter niks van aan en ging zitten op de daarvoor bestemde stoel.

"Welcome to the front row." Begroette mevrouw Ramirez hem. "Het is altijd een feestje hier." Vervolgde ze. De sarcastische blik die ze naar achter gooide, miste hij compleet. ”Cool, gelukkig maar, ik heb wel zin in een feestje”, Glimlachte hij oprecht. ”Dus, mevrouw Ramirez, right? Wat is de bedoeling van dit hele ding hier”, Vroeg hij nieuwsgierig. Het was oprecht de eerste keer dat hij in een klaslokaal zat, geef de boi een break.
avatar
Aantal berichten : 6

New member
View user profile

Back to top Go down

Re: the new dude

Post by Victoria Ramirez on Wed Mar 15, 2017 4:11 pm


Na zijn antwoord keek ze hem een tikje verward aan, een wenkbrauw opgetrokken. Ach, mocht hij haar sarcasme echt compleet gemist hebben kwam hij er vanzelf nog wel achter. Zijn volgende vraag verwarde haar echter nog meer. "Niet in slaap vallen en een poging doen er iets van op te steken." Antwoordde ze iets zachter dan eerst, gezien de docent inmiddels al met zijn les gestart was. Ongeduldig tikte ze met de nagels van haar vrije hand op de tafel, direct gevolgd door een boze blik van de docent. De 'onwetende' blik die ze hem terug gaf zei hem al genoeg. Verslagen zuchtte hij even. "Weet u wat mevrouw Ramirez, waarom leidt u Fred nu niet meteen rond?" Meteen zat de roodharige studente weer recht overeind. "Wat een top idee, meneer!" Antwoordde ze enthousiast. Elke kans om de les te verlaten, vooral bij die docent, pakte ze maar al te graag. Ze wandelde naar de deur en wenkte Fred om haar te volgen, waarna ze de deur met een brede glimlach achter zich sloot. "Mooi, daar zijn we ook weer van af." Merkte ze tevreden op na ze de deur had gesloten. "Dus, wat wil je als eerste zien?" Het leek haar het beste om dit zo snel mogelijk af te handelen zodat ze voluit kon genieten van haar vrije vrijdagmiddag.

a sass a day keeps the basics away

_________________

 I'm storming this wildfire

avatar
Aantal berichten : 8

http://coolesquad.actieforum.com/
New member
View user profile

Back to top Go down

Re: the new dude

Post by Frederick Windsor on Wed Mar 15, 2017 6:49 pm


Iemand had hem een handleiding moeten meegeven. Oh wacht, hij had wel een uitleg gekregen maar hij kon zich niet eens meer herinneren door wie, laat staan dat hij nog wist wat er allemaal gezegd was geweest. Stress had hij niet tho, hij kon zich prima redden uit eender welke awkward situatie. Mevrouw Ramirez was zo vriendelijk om hem even een korte samenvatting te geven van wat er nu zoal van hem verwacht werd. "Niet in slaap vallen en een poging doen er iets van op te steken." Klonk het antwoord. Niet in slaap vallen? Hmm. Lastig, maar dat kon wel lukken. Toch?

Al duurde het niet lang of de docent gaf hen al toestemming om de school te gaan verkennen. Wat een aardige man was het toch. "Mooi, daar zijn we ook weer van af." Klonk het tevreden. Fred keek haar even vragend aan. "Maar we missen nu toch het feestje?" Vroeg hij een tikje verward. Oh well, dan gingen ze maar een feestje bouwen met hun twee. "Dus, wat wil je als eerste zien?" Vroeg ze vervolgens. De jongen haalde zijn schouders op. ”Maakt mij niet uit, ik ben nog nooit in een school geweest, dus toon me de meest belangrijke of interessante dingen maar”, Zei hij schouderophalend.
avatar
Aantal berichten : 6

New member
View user profile

Back to top Go down

Re: the new dude

Post by Victoria Ramirez on Wed Mar 15, 2017 8:29 pm


Hoe meer deze jongen uitkraamde hoe verwarder ze raakte. Deed 'ie nou alsof of wist hij echt niet hoe een school in elkaar zat? Ze nam nog even enkele seconden om hem te bestuderen. Hij was duidelijk wat ouder dan zij, dus hij moest wel op school hebben gezeten. Wat moest hij anders z'n hele leven hebben gedaan? Ze besloot er nog maar even in mee te gaan, zo zou ze er snel genoeg wel achter komen of dat wat hij allemaal uitkraamde onzin was of niet.
"De interessante dingen, hm?" Ze schudde even haar hoofd. "Voor de interessante plekken moet je buiten de school zijn, maar ik zal m'n best doen." Met deze woorden draaide ze zich opnieuw om en stapte op redelijk tempo de gang door, de nieuweling voor de zekerheid maar aan zijn arm mee trekkende. "Nou, dit zijn de wc's, maar ik mag hopen dat je daar wel ooit wat over gehoord hebt." Ze stopte even zodat Fred het allemaal in zich op zou kunnen nemen. "Ik denk dat je aan de icoontjes wel kan zien waar je moet plassen." Als ze dat ook nog moest gaan uitleggen wist ze het ook niet meer.

a sass a day keeps the basics away

_________________

 I'm storming this wildfire

avatar
Aantal berichten : 8

http://coolesquad.actieforum.com/
New member
View user profile

Back to top Go down

Re: the new dude

Post by Frederick Windsor on Wed Mar 15, 2017 10:07 pm


Het feestje werd geskipt, maar hij wist dat hij morgen gewoon terug mocht gaan. Elke dag basically. Behalve op zaterdagen en zondagen. Een ander schema dan hij thuis had, maar daar moest hij natuurlijk ook wel een heleboel andere verplichtingen nakomen. Nu had hij tijd om elke dag naar de les te gaan. Of om rondleidingen te krijgen. Ze vroeg hem wat hij eerst wilde zien, en honestly had hij geen idee wat er zoal in een school te vinden was. Dus vroeg hij maar naar de interessantste dingen. "De interessante dingen, hm?" Herhaalde ze. "Voor de interessante plekken moet je buiten de school zijn, maar ik zal m'n best doen." Zei ze. ”Oh”, Zei hij een beetje schaapachtig. Veel tijd om meer te zeggen, kreeg hij niet. Ze trok hem letterlijk mee bij zijn arm. Dat was ook een manier ja.

"Nou, dit zijn de wc's, maar ik mag hopen dat je daar wel ooit wat over gehoord hebt." Zei ze, hij snapte alleen niet waarom. Natuurlijk kende hij wc’s. Hij was toch niet dom? "Ik denk dat je aan de icoontjes wel kan zien waar je moet plassen." Vervolgde ze. De jongen keek haar verontwaardigd aan. ”Did you just assume my gender?” Zei hij, heel erg afkeurend. Het duurde niet lang voor hij begon te grinnikten tho. ”Nee grapje, was een inkoppertje tho”, Lachte hij nog na. Wc’s check, hij vroeg zich al af wat het volgende spannende ding was dat ze hem zou laten zien.
avatar
Aantal berichten : 6

New member
View user profile

Back to top Go down

Re: the new dude

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum